VACATURE: Lead Engineer

Lead Engineer met ambitie om door te groeien naar Teamleider

Als Lead Engineer ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van projecten en de spil in de uitvoering van een project. Je vertaalt wensen van klanten in technische oplossingen. In die hoedanigheid stuur je projectmedewerkers aan. Daarbij behoort het begeleiden van tekenwerk, het plannen van voldoende capaciteit en het bewaken van de voortgang zodat het project gerealiseerd kan worden binnen de gestelde tijd en budget, en conform de gewenste kwaliteit. De lead engineer heeft de volgende verantwoordelijkheden:

 • Het opstellen van specificaties en werkpakketten voor aanbesteding van projecten;
 • Je regisseert jouw ontwerpteam naar het optimale basis- en detailontwerp en je zorgt ervoor dat de meest actuele gegevens bij de juiste betrokken partijen terechtkomen.

Gezien de dynamiek binnen de projecten vind je het niet bezwaarlijk om zelf ook inhoudelijke en uitvoerende werkzaamheden op te pakken.

Wat zijn de functie-eisen?

 • Een afgeronde technische HBO opleiding, bijvoorbeeld richting Civiele Techniek of Elektrotechniek;
 • Minimaal 5 jaar ervaring in het ontwerpen van technische vraagstukken;
 • Aantoonbare ervaring met het opstellen van begrotingen en planningen en inhoudelijke kennis van vergunningen, juridische aspecten en uitvoeringsmethodieken;
 • Affiniteit met Systems Engineering;
 • Je bent een goede organisator van eigen en andermans werk en je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden;
 • Je hebt een klant- en resultaatgerichte instelling.

Arbeidsvoorwaarden Je komt terecht bij een ambitieuze organisatie waar je alle ondersteuning krijgt om te groeien  en samen met collega’s gaat werken aan projecten. We bieden je een leuke en uitdagende functie binnen een informeel en sociaal bedrijf met korte communicatielijnen.

Contactinformatie Voor meer informatie over deze vacature kan telefonisch contact worden opgenomen: Irene van Kester, telefoon +31 (0)30 254 79 79 (Utrecht).

Over Two-B engineering Het opsporen en registreren van bestaande ondergrondse kabel- en leidingnetwerken en het ontwerp en adviseren over de aanleg van een nieuw netwerk zijn dagelijkse werkzaamheden. Van planstudie tot ontwerp, van vergunningaanvraag tot directievoering: Two-B engineering is een fullservice advies- en ingenieursbureau op het gebied van ondergrondse infra. Onafhankelijk, deskundig, adequaat, pragmatisch, klantgericht en flexibel.

  Over uw privacy

  Wij nemen uw privacy zeer serieus en gaan dan ook zeer zorgvuldig om met uw gegevens.