VACATURE: Ontwerper Ondergrondse Infra

Two-B engineering is een advies- en ingenieursbureau op het gebied van ondergrondse infra. Het opsporen en registreren van bestaande ondergrondse kabel- en leidingnetwerken en het ontwerp en adviseren over de aanleg van een nieuw netwerk zijn dagelijkse werkzaamheden.  Van planstudie tot ontwerp, van vergunningaanvraag tot directievoering.

Het verleggen van een ondergronds netwerk van kabels en leidingen is bij vrijwel elk bouwproject noodzakelijk. Om verstoringen in dat netwerk te voorkomen en om te waarborgen dat het nieuwe netwerk voldoet aan alle wettelijke eisen, is een duurzaam beheer van de ondergrondse infrastructuur belangrijk.

Ontwerper

Binnen het team werk je samen met je collega’s aan complexe en minder complexe projecten. Je krijgt te maken met diverse disciplines als hoog- en/of laagspanning kabels, drainage, telecommunicatie- en/of spoorse kabels.  Je bewaakt /stuurt het ontwerpproces aan, zodat aansluitend op de klantvraag en de geldende (wettelijke en benodigde vergunningen) randvoorwaarden de inventarisatie en het ontwerp van kabels en leidingen (als ook variantenstudies, verleggingen kabels en leidingen) effectief wordt gerealiseerd.

 • Je hebt een afgeronde Mbo-opleiding in een technische richting en 3-5 vakgerichte werkervaring of
 • Je hebt een afgeronde technische Hbo-opleiding, bijvoorbeeld richting Civiele Techniek of Elektrotechniek;
 • Je bent geïnteresseerd in ondergrondse infra;
 • Je hebt affiniteit en ervaring met het tekenen in Autocad of Microstation en je vindt het ook leuk om met tekenprogramma’s te werken;
 • Inhoudelijke kennis van tekeningen, het ontwerp, geldende (wettelijke) uitgangspunten, vergunningen, juridische aspecten en uitvoeringsmethodieken;
 • Ervaring richting opdrachtgevers gericht op het duiden/specificeren van klantvragen op het gebied van ondergrondse infra;
 • Je bent kwaliteitsbewust;
 • Je bent communicatief vaardig.

Arbeidsvoorwaarden: Je komt terecht bij een ambitieuze organisatie waar je alle ondersteuning krijgt om te groeien in je nieuwe rol en samen met collega’s gaat werken aan uitdagende projecten. We bieden je een leuke en uitdagende functie binnen een informeel en sociaal bedrijf met korte communicatielijnen.

Contactinformatie: Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met HR manager Irene van Kester. Telefoon +31 (0)30 254 79 79 (Utrecht).

  Over uw privacy

  Wij nemen uw privacy zeer serieus en gaan dan ook zeer zorgvuldig om met uw gegevens.