VACATURE: Teamleider Ondergrondse Infra

Two-B engineering is een advies- en ingenieursbureau op het gebied van ondergrondse infra, voornamelijk in het spoorse domein. Het opsporen en registreren van bestaande ondergrondse kabel- en leidingnetwerken en het ontwerp en adviseren over de aanleg van een nieuw netwerk zijn dagelijkse werkzaamheden. Van planstudie tot ontwerp, van vergunningaanvraag tot directievoering.

Het verleggen van een ondergronds netwerk van kabels en leidingen is bij vrijwel elk bouwproject noodzakelijk. Om verstoringen in dat netwerk te voorkomen en om te waarborgen dat het nieuwe netwerk voldoet aan alle wettelijke eisen, is een duurzaam beheer van de ondergrondse infrastructuur belangrijk.

Teamleider Ondergrondse Infra

Two-B engineering heeft specialisten in huis die voldoen aan de gestelde kwalificaties. De ontwikkeling van de ondergrondse infra verloopt volgens een vastgesteld proces, waarbij diverse functies een specifieke bijdrage leveren. De teamleider zorgt voor de aansturing en ontwikkeling van het team. Een team bestaat uit max-10 medewerkers.

 • Je hebt een afgeronde technische Hbo-opleiding, bijvoorbeeld richting Civiele Techniek of Elektrotechniek;
 • Het aansturen van het team ten aanzien van een optimale personele bezetting waarbij de bijdragen, inzet en ontwikkeling van medewerkers alsmede hun betrokkenheid wordt aangestuurd;
 • Ervaring richting opdrachtgevers gericht op het duiden/specificeren van klantvragen op het gebied van ondergrondse infra;
 • Kennis van en ervaring op het gebied van leidinggeven aan een team, planvorming, aansturing en bijsturing van commerciële en operationele processen en projecten;
 • Inzicht in ontwikkelingen die inwerken op de markt (vraag) en dienstverlening (aanbod);
 • Projectmatige werken en de dynamiek van projecten goed kunnen inschatten;
 • Je bent bewust bezig met V&G, CO2 en kwaliteit;
 • Je bent communicatief vaardig.

Arbeidsvoorwaarden: Je komt terecht bij een ambitieuze organisatie waar je alle ondersteuning krijgt om te groeien in je nieuwe rol en samen met collega’s gaat werken aan uitdagende projecten. We bieden je een leuke en uitdagende functie binnen een informeel en sociaal bedrijf met korte communicatielijnen.

Contactinformatie: Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met HR manager Irene van Kester, telefoon +31 (0)30 254 79 79 (Utrecht).

 

  Over uw privacy

  Wij nemen uw privacy zeer serieus en gaan dan ook zeer zorgvuldig om met uw gegevens.