HILVERSUM SPOORCONDITIONERING TEN BEHOEVE VAN HOV-BAAN

Published by beheerder on

Opdracht:Hilversum – Spoorconditionering ten behoeve van HOV-baan
Locatie:De werkzaamheden vinden plaats op het emplacement Hilversum en de baanvakken Hilversum – Baarn en Hilversum – Blauwkapel
Opdrachtgever:BAM Infra Energie & Water
Dienstverlening:Het opstellen van k&l Uitvoerings Ontwerpen en Revisie – werkzaamheden Ondergrondse Infra
Periode:2018 t/m 2019
Beschrijving:De doelstelling van het project om een HOV-busbaan aan te leggen tussen Hilversum en Huizen. Dit deelproject ondersteunt de aanleg van de HOV-verbinding door het aanleggen van een bus-overweg en een tijdelijke overweg. Het vrijmaken van de benodigde ruimte op ProRail-terrein door het verplaatsen van spoorse objecten zoals bovenleidingsportalen, een relais- hoogspanning en minuskast. Hierdoor is het noodzakelijk om de kabels en leidingen van ProRail te verleggen of additioneel te beschermen
HilHOVc4-Fase 00-WP B (2)
HilHOVc4-Fase 00-WP B (3)
HilHOVc4-Fase 00-WP B (4)
HilHOVc4-Fase 00-WP B (5)
HilHOVc4-Fase 00-WP B
previous arrow
next arrow

De vraag van de opdrachtgever is om onze Specialisten in te zetten op de volgende Werkpakketten:

  • Het engineeren van Uitvoeringsontwerpen ten behoeve van functievrij maken van het “P+R terrein Wandelpad”, de driehoek en het gebied tot de Oosterengweg.
  • Het engineeren van Uitvoeringsontwerpen ten behoeve van de werkzaamheden voor de tijdelijke overweg Mussenstraat in het kader van de RVTO stap 1.
  • Het engineeren van Uitvoeringsontwerpen ten behoeve van de werkzaamheden in het kader van de RVTO stap 2. In deze stap zal de tijdelijke overweg gesaneerd worden en zal op het emplacement van Hilversum  de nieuwe busbaan overweg te worden aangebracht.

Het GPS inmeten van alle bovengenoemde werkzaamheden op bovengenoemde locaties en deze bestanden digitaal verwerken tot As-built tekeningen.