VACATURE: Adviseur Kabels & Leidingen

Je maakt deel uit van een team adviseurs en engineers die zich bezig houden met ondergrondse infra, gericht op projecten binnen de kabels en leidingen. Je vervult een adviesrol richting klanten en in het commercieel proces. Je richt je op het uitwerken van de werkbegroting voor offertes en aanbestedingen met aandacht voor inhoudelijke oplossingen en het afdekken van risico’s. Je adviseert klanten bij het specificeren van de vraag-/probleemstelling en mogelijke oplossingsrichtingen.

In de rol van projectleider wordt inhoudelijk het ontwerpproces aangestuurd en gemanaged, zodat aansluitend op de klantvraag en de geldende (wettelijke en benodigde vergunningen) randvoorwaarden de inventarisatie en het ontwerp van kabels en leidingen (als ook variantenstudies, verleggingen kabels en leidingen) effectief wordt gerealiseerd.

Functie-eisen

  • Een afgeronde technische HBO opleiding, bijvoorbeeld richting Civiele Techniek of Elektrotechniek.
  • Inhoudelijke kennis van tekeningen, het ontwerp, geldende (wettelijke) uitgangspunten, vergunningen, juridische aspecten en uitvoeringsmethodieken; 
  • Advieservaring richting opdrachtgevers gericht op het duiden/specificeren van klantvragen op het gebied van kabels en leidingen.

Arbeidsvoorwaarden
Je komt terecht bij een ambitieuze organisatie waar je alle ondersteuning krijgt om te groeien in je nieuwe rol en samen met collega’s gaat werken aan uitdagende projecten. We bieden je een leuke en uitdagende functie binnen een informeel en sociaal bedrijf met korte communicatielijnen.

Contactinformatie
Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met HR manager Irene van Kester      Telefoon +31 (0)30 254 79 79 (Utrecht).

Over Two-B engineering
Het opsporen en registreren van bestaande ondergrondse kabel- en leidingnetwerken en het ontwerp en adviseren over de aanleg van een nieuw netwerk zijn dagelijkse werkzaamheden. Van planstudie tot ontwerp, van vergunningaanvraag tot directievoering: Two-B engineering is een fullservice advies- en ingenieursbureau op het gebied van ondergrondse infra. Onafhankelijk, deskundig, adequaat, pragmatisch, klantgericht en flexibel.

    Over uw privacy

    Wij nemen uw privacy zeer serieus en gaan dan ook zeer zorgvuldig om met uw gegevens.