VACATURE: Ervaren CAD Tekenaar

Ervaren CAD Tekenaar ondergrondse infra

Je maakt deel uit van een team ontwerpers en tekenaars die zich bezig houden met ondergrondse infra, gericht op projecten binnen de kabels en leidingen. Het ontwerpproces bestaat uit een voorlopig ontwerp met globale ontwerptekeningen, technische toelichting en een planning op hoofdlijnen. Na overleg en goedkeuring van de klant wordt dit omgezet in een definitief ontwerp met gedetailleerde informatie. Gedurende het hele proces is er nauw contact met alle betrokken partijen. Als CAD Tekenaar ben je verantwoordelijk voor het vervaardigen van technische (detail) tekeningen.

Wat zijn de functie-eisen?

  • Je hebt een afgeronde MBO/HBO vooropleiding Civiele Techniek, Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar;
  • Je hebt 5 jaar ervaring met het tekenen in Autocad, Microstation of aanverwante software;
  • Je voert je werk planmatig uit en weet daardoor ook tussentijdse pieken goed op te vangen;
  • Je bent kwaliteitsbewust.

Arbeidsvoorwaarden Je komt terecht bij een ambitieuze organisatie waar je alle ondersteuning krijgt om te groeien  en samen met collega’s gaat werken aan projecten. We bieden je een leuke en uitdagende functie binnen een informeel en sociaal bedrijf met korte communicatielijnen.

Contactinformatie Voor meer informatie over deze vacature kan telefonisch contact worden opgenomen: Irene van Kester, telefoon +31 (0)30 254 79 79 (Utrecht).

Over Two-B engineering Het opsporen en registreren van bestaande ondergrondse kabel- en leidingnetwerken en het ontwerp en adviseren over de aanleg van een nieuw netwerk zijn dagelijkse werkzaamheden. Van planstudie tot ontwerp, van vergunningaanvraag tot directievoering: Two-B engineering is een fullservice advies- en ingenieursbureau op het gebied van ondergrondse infra. Onafhankelijk, deskundig, adequaat, pragmatisch, klantgericht en flexibel.

    Over uw privacy

    Wij nemen uw privacy zeer serieus en gaan dan ook zeer zorgvuldig om met uw gegevens.