VACATURE: (Junior) Ontwerpleider Ondergrondse Infra

Two-B engineering is een advies- en ingenieursbureau op het gebied van ondergrondse infra. Het opsporen en registreren van bestaande ondergrondse kabel- en leidingnetwerken en het ontwerpen en adviseren over de aanleg van een nieuw netwerk zijn dagelijkse werkzaamheden.   Van planstudie tot ontwerp, van vergunningaanvraag tot directievoering. Ook revisie behoort tot onze dienstverlening.

Het verleggen van een ondergronds netwerk van kabels en leidingen is bij vrijwel elk bouwproject noodzakelijk. Om verstoringen in dat netwerk te voorkomen en om te waarborgen dat het nieuwe netwerk voldoet aan alle wettelijke eisen, is een duurzaam beheer van de ondergrondse infrastructuur belangrijk. Two-B is dé specialist in Ondergrondse Infra. Niet alleen spoorse kabels, maar ook water- en brandblusinstallaties, drainage en K&L derden behoort tot onze expertise.

 (Junior) Ontwerpleider

Binnen het team Ontwerp werk je samen met je collega’s aan complexe en minder complexe projecten. Je krijgt te maken met diverse disciplines zoals hoog- en/of laagspanning kabels, drainage, water- en brandblusinstallaties, telecommunicatie- én spoorse kabels.  

Je bent verantwoordelijk voor de vertaling van de klantvraag m.b.t. Ondergrondse Infra naar een realistisch uitvoeringsontwerp. Je bewaakt/stuurt het ontwerpproces aan, je bent de spin in dit proces en het gezicht van Two-B bij de klant. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de financiële bewaking, de voortgang én de kwaliteit van de output voor jouw projecten. Op basis van eerdere ervaring weet je wat er nodig is om tot een ontwerp K&L te komen, waarbij de integraliteit van een project is gewaarborgd.  

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau en kan dit aantonen door je ervaring of diploma;
 • Je hebt affiniteit en ervaring met het ontwerpen in Autocad of Microstation óf staat ervoor open dit te leren;
 • Je hebt ervaring richting opdrachtgevers gericht op het analyseren/specificeren van klantvragen op het gebied van ondergrondse infra;
 • Je hebt ervaring met projectmatig werken en weet wat er nodig is om een project aan te sturen op het gebied van financiën, kwaliteit en planning;
 • Inhoudelijke kennis van ontwerp, voorschriften, geldende (wettelijke) uitgangspunten, vergunningen, juridische aspecten en uitvoeringsmethodieken;
 • Je bent communicatief vaardig en stelt je pro-actief op;
 • Je bent bewust bezig met veiligheid in de breedste zin van het woord.

Ook als je bovenstaande vaardigheden nog niet volledig bezit, maar hierin wel wil ontwikkelen nodigen wij je graag uit te solliciteren op deze vacature.

Arbeidsvoorwaarden

Je komt terecht bij een ambitieuze organisatie waar je alle ondersteuning krijgt om te groeien in je nieuwe rol en samen met collega’s gaat werken aan uitdagende projecten. We bieden je een leuke en uitdagende functie binnen een informeel en sociaal bedrijf met korte communicatielijnen. Wij hebben ons als doel gesteld het leukste bedrijf van de spoorbranche te worden. Je kunt je voorstellen dat je bij een hechte club terecht komt met goede (arbeids-)voorwaarden. Wij geloven erin dat onze medewerkers ons grootste goed zijn en daar investeren wij graag in. Dit vertaalt zich naar het werkplezier wat wij elke dag met elkaar mogen ervaren.

Contactinformatie

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met HR Manager Irene van Kester. Telefoon +31 (0)30 254 79 79 (Utrecht).

  Over uw privacy

  Wij nemen uw privacy zeer serieus en gaan dan ook zeer zorgvuldig om met uw gegevens.