VACATURE: Engineer / Projectlead Ondergrondse Infra

Je maakt deel uit van een team adviseurs en engineers die zich bezig houden met ondergrondse infra, gericht op projecten binnen de kabels en leidingen. Het ontwerpproces bestaat uit een voorlopig ontwerp met globale ontwerptekeningen, technische toelichting en een planning op hoofdlijnen. Na overleg en goedkeuring van de klant wordt dit omgezet in een definitief ontwerp met gedetailleerde informatie. Gedurende het hele proces is er nauw contact met alle betrokken partijen.

Functie-eisen
Je hebt een afgeronde technische HBO opleiding, bijvoorbeeld richting Civiele Techniek of Elektrotechniek.           
Als engineer ben je technisch verantwoordelijk voor de engineering van uitdagende projecten. Je regisseert jouw ontwerpteam naar het optimale basis- en detailontwerp.

Arbeidsvoorwaarden
Je komt terecht bij een ambitieuze organisatie waar je alle ondersteuning krijgt om te groeien in je nieuwe rol en samen met collega’s gaat werken aan uitdagende projecten. We bieden je een leuke en uitdagende functie binnen een informeel en sociaal bedrijf met korte communicatielijnen.

Contactinformatie
Voor meer informatie over deze vacature kan telefonisch contact worden opgenomen met HR manager Irene van Kester:     
Telefoon +31 (0)30 254 79 79 (Utrecht).

Over Two-B engineering
Het opsporen en registreren van bestaande ondergrondse kabel- en leidingnetwerken en het ontwerp en adviseren over de aanleg van een nieuw netwerk zijn dagelijkse werkzaamheden. Van planstudie tot ontwerp, van vergunningaanvraag tot directievoering: Two-B engineering is een fullservice advies- en ingenieursbureau op het gebied van ondergrondse infra. Onafhankelijk, deskundig, adequaat, pragmatisch, klantgericht en flexibel.

    Over uw privacy

    Wij nemen uw privacy zeer serieus en gaan dan ook zeer zorgvuldig om met uw gegevens.