VACATURE: Commercieel Manager

Je snapt het proces van tenderen en calculeren door de ervaring die je hebt opgedaan. Er is intern overleg met projectleiders en adviseurs ten aanzien van de onderbouwing en het doorberekenen van offertes. Je organiseert de overdracht en begeleidt de projecten van tender- naar opdrachtfase. Je adviseert en ondersteunt projectleiders bij eventuele contractuele discussies en stel je afwijkingen en zgn. ‘meerwerken’ op. Je onderhandelt met klanten over deze ‘meerwerken’. Dagelijks/wekelijks zorg je voor de (financiële) bewaking van projecten en zorg je voor de (administratieve) afhandeling waaronder verwerking van e-mails, offertes, orders en contracten.
Als Commercieel Manager onderhoud je je netwerk van zakelijke relaties en bouwt dit verder uit. Daarnaast verzamel je informatie over de markt en volg je de reacties van klanten.

Functie-eisen

Je hebt ervaring in Ondergrondse Infra (engineering of realisatie) of ervaring opgedaan in spoorgerelateerde projecten. Je hebt kennis van de UAV – gc, DNR 2011.
Daarnaast ben je goed in het onderhouden van contacten en je houd van netwerken. Je weet uitstekend mondeling maar ook schriftelijk te communiceren. Je bent goed in het doorgronden van contractstukken en vertaalt dit naar een gedegen aanbieding. Je kunt goed luisteren en vragen stellen om de behoeften van klanten te achterhalen. Je bent in staat zelfstandig offertes en calculaties op te stellen, onderhandelingen uit te voeren en de offerte te kunnen onderbouwen. Je bent in staat om commerciële resultaten te realiseren. Bij alles wat je doet, ben je klantgericht zonder het belang van je eigen organisatie uit het oog te verliezen en kwaliteits-en veiligheidsbewust.

Arbeidsvoorwaarden

Je komt terecht bij een ambitieuze organisatie waar je alle ondersteuning krijgt om te groeien in je nieuwe rol en samen met collega’s gaat werken aan uitdagende projecten. We bieden je een leuke en uitdagende functie binnen een informeel en sociaal bedrijf met korte communicatielijnen.

Contactinformatie

Voor meer informatie over deze vacature kan telefonisch contact worden opgenomen met HR manager Irene van Kester:
Telefoon +31 (0)30 254 79 79 (Utrecht).

Contactinformatie

    Over Two-B engineering

    Het opsporen en registreren van bestaande ondergrondse kabel- en leidingnetwerken en het ontwerp en adviseren over de aanleg van een nieuw netwerk zijn dagelijkse werkzaamheden. Van planstudie tot ontwerp, van vergunningaanvraag tot directievoering: Two-B engineering is een fullservice advies- en ingenieursbureau op het gebied van ondergrondse infra. Onafhankelijk, deskundig, adequaat, pragmatisch, klantgericht en flexibel.

    Over uw privacy

    Two-B engineering neemt uw privacy zeer serieus en gaan dan ook zeer zorgvuldig om met uw gegevens.